Ne place sa fim lingusiti

Acest lucru nu ar recunoaste nimeni, este prea mult peste orgoliul nostru.TE ROG!!! Nici macar nu vrem sa stim ca exista cuvantul acesta atat de josnic pentru personalitatile noastre emancipate. Poate undeva scris printr-o carte veche si uitata de lume. Nici nu ne place sa fim lingusiti si nici nu facem astfel de lucruri. Noi? Te rog, traim intr-o societate in evolutie, nu, nu, nu, nu… Nici nu este cazul sa discutam acest subiect.

Si totusi se intampla. Prima oara il ignoram, nu suntem atat de josnici. A doua oara incepe sa ne „gadile” incet urechile. A treia oara…si parca nu este atat de rau. De mult cineva nu mi-a mai recunoscut valoarea, niste laude inocente nu costa bani. Si pot fi si intemeiate…de ce nu?

Ce imi place sa fiu moralista…iubesc sa fiu lingusita…si ma amuza sa ii vad pe ceilalti facand. Si pentru ca eu scriu, nu ma pot injosi si as putea sa adaug. Eu sunt constienta, doar pentru ca un autor clasic avea explicat termenul, ca noi suntem constienti de ea, chiar ne face placere. Ca suntem dispusi sa acceptam o minciuna gogonata, decat un adevar presarat cu mici minciuni.

2 gânduri despre „Ne place sa fim lingusiti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: