E-mom, mama viitorului

E-mail, e-business, e-commerce, e-contabilitate,orase intregi virtuale …viata noastra s-a mutat usor, usor pe internet. Apropo de acesta transhumanta mioritica am gasit o stire ce ne anunta ca acum exista si E-MOM. Sa va explic conceptul.
Va mai amintiti cand traiam cu parintii si mama ne zicea mereu sa nu deschidem usa la straini, sa inchidem gazul, sa nu stam pana tarziu la televizor, sa venim devreme acasa din cluburi? Acum cand traim singuri…parea ca am scapat de cicalelile astea obositoare. Dar linistea nostra nu a durat prea mult. Aici intervine:E-MOM, invadandu-ti viata ta online. Isi face cont pe yahoo sau pe msm, daca nu are deja, si in fiecare zi: la serviciu, in vacanta, acasa…vei vedea: Mama is now online! Din lista ei de messenger tu esti preferatul ei…Te bombardeaza mereu cu aceleasi intreabari: daca ai mancat si ce ai mancat, cum iti este in casnicie, cum iti mere la servici, stie cand pleci de la munca, cand ai ajungi acasa, etc.
Dar sa nu crezi k ai scapat asa usor…si isi va face cont si pe hi5, twister, facebook si nu mai stiu cate retele de socializare se vor inventa. Se va uita la pozele deocheate postate de tine, de prietenii tai, va stii pe unde ai mai petrecut, pe cine ai mai sarutat…va afla tot ce se poate de prietenii tai…
Si totusi daca mama ta este si in varianta online…ii poti cere si mai usor sfaturi in legatura cu vreo reteta care nu iti iese.Nu te mai costa telefonul atat de mult, iar putina economie nu strica in vremuri de criza.
Va dati seama ca veti deveni si voi(daca nu sunteti deja) e-mamici si e-tatici? Si mai tarziu: e-bunici?

2 gânduri despre „E-mom, mama viitorului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: