Sechestrat de prietena

Stau in camin.
Si pe holuri, la baie si la bucatarie, pe palier la mine sta un baiat. Dar nu orice baiat. Unul sechestrat.
Este obligat de prietena lui sa se imbrace in pijamale vesele: un pic albastre cu florilecele roz si frunzulite verzi. Zic ca este obligat ca mereu il vad imbracat asa. Si pijamalele cu pricina nu par a avea nimic masculin. Ca sa se nu se simta diferit intr-un camin de fete, o fi gandind desgnerul lui :).
Este mic de statura si ii vin perfect, ce si-ar putea dori mai mult?Bineinteles si papucii de casa sunt feminini. Din fericire nu sunt pufosi. Dar roz neaparat.
Azi era pus la munca in sprijinul comunitantii(a se intelege fetele din camera): spala un morman de vase, vasele colegelor de camera. Acum este si el unul de-a lor.
Pare asa de plapand, ca nu zice nimic, ci doar executa tot ce i se zice. Cel mai probabil exagerez, dar asa pare. Pe „cuvant de cercetasa”!!!

Nu ii cunosc prietena, insa mi-o imaginez ca o scorpie mica, ce urla si da ordine daca nu doreste sa se imbrace cu pijamalele ei roz!!!
Eu propun sa il salvam. Nu de alta, e pacat de el. Sa spele doar vasele dintr-o singura camera :D.

5 gânduri despre „Sechestrat de prietena

  1. Ala nu e prieten nu e nici barbat, nici macar baiat nu e!! E doar un catelus care da din codita cand i se arunca un zambet si face tot ce i se spune. Un om fara coloana vertebrala, fara caracter si personalitate. E genul de baiat pe care si l doresc unele, baiatul pampalau… Astia fac rasa de ras!

  2. pur si simplu se complace, ea nu e nici o scorpie, el zice ca o sa stea doar 1 zi, 2, 3, apoi ajunge la 1 luna, 2, 3 si camera lui de kmin e platita degeaba…si celelalte colege sunt satule sa-l vad dimineatza, la pranz si seara…..si iar dimineatza…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: