Cum sa castigi bani din frustari?

frustrationRomanul are o sumedenie de frustari, incepand de la cea de baza a oamenilor: „nu au bani”, la „ii inseala nevasta, ca el s-a ingrasat, ca traficul este groaznic, ca sosele sunt teribile, ca invatamantul romanesc este ineficient, ca seful este un porc, ca programul la munca este istovitor”, si orice am face se poate transforma intr-o frustare.
Si zic ca daca totul se poate transforma in frustare….si asociind cu vorba: „Unii stiu sa faca bani si din piatra seaca”…rasare o idee geniala!!! SA FAC BANI DIN FRUSTARI!!! Acum intrebarea este CUM? Aici e mai greu.
Ca tot romanul, ma uit in ograda altora. La unii nu se vede nimic(nici macar ograda), nici urma de bani, desi frustari…o groaza!!! Totusi, exista cineva ce castiga destul de bine din asta: Mircea Badea, „frustrat de meserie”. Emisiunea lui, „In gura presei”, prezinta frustarile romanilor de rand sub toate formele. Pe langa acestea ni le expune si pe ale lui. (Mentionez ca intr-o emisiune ne zice ca este putin dificil sa dormi cu alta persoana in pat, ca el mereu ajunge pe marginea patului si fara patura.)
„Prietenul” ni le arata cu exemple relevante, face o munca buna:documentata din ziare. Ca nu ii place de Basescu sau ca il place, ca nu stiu cine il enerveaza, ca face demonstratii strict matematice cu politicienii nostri, ca mai rade de vreo pitzipoanca de prin nu stiu ce revista(etc) asta nici nu prea conteaza. Unii il plac, altii nici nu il inghit, nici macar acest lucru nu e reprezentativ pentru scopul principal. Face rainting in direct si in reluare si mai ales CASTIGA BANI DIN FRUSTARILE NOASTRE!!!

Eu il urmaresc cand merg la parinti. E amuzant. Uneori. Acu ma duc sa ma uit la Mircea Badea, poate invat si eu ceva de la el. Poate maine castig si eu un ban din frustarile mele. :D.

PS: Pana la urma nu am dat un raspuns concret la intrebarea-titlu, ma mai documentez. Cand aflu exact, va spun ca am aflat.Numai atata. :D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: