Cearta amoroasa si arbitrul

De ce ne certam intr-o relatie mai serioasa sau mai putin serioasa?Motive?Multe… dar nici unul suficient de serios, din punctul meu de vedere. Altii ar adauga ca femeia manifesta o dorinta necontrolabila de a de certa. Iar eu, intr-un moment de luciditate 🙂 , „cam recunosc”.

In momentele de cearta este ca atunci cand jucam fotbal, dar fara arbitru.Cuvintele rautacioase sunt cand la un partener cand la altul. Si le arunca unul altuia incercand sa nimereaca vreo poarta. Unul zice o lucru rau ce isi aminteste, altul zice altceva si mai demonic, se uita urat unul la celalalt, se imbufna. De fiecare data ea incepe sa tipe: Ca de ce asa si nu asa. Ea zice: ,,”esti insensibil”. El isi zice mereu in minte: mereu aceeasi fraza, deja e ceva absolut normal. O mai ascult 2 fraze, poate inceteaza. Cateodata rade de ea fara sa ii zica. Daca schiteaza macar un inceput de zambet,,,,ei ii  „sare mustarul si mai tare”. Ea va zice(in 99% din situatii): ” Tu crezi ca glumesc? Totul pentru tine este o farsa?Asta este relatia pentru tine?”

Si totul evolueaza. El incepe sa se enerveze. Nu doreste decat ca ea sa taca, sa fie o liniste mormantala si sa se intoarca la treburile lui zilnice. Daca are noroc si ea nu este prea posesiva pleaca din camera. Dar ea va adauga mereu:  „Pleci ca un las”. Usa este trantita de fiecare  data.Daca nu pleaca ii spune sa taca pe un ton ridicat. Si totul  se transforma pana la urma intr-un meci al nervilor.

Indiferent daca esti pe pozitii sau nu,  tot pierzi. Din propria incredere, din linistea de zi cu zi, din autoritate, din sanatate, din orice ai bun.De ce nu exista un arbitru ca sa ne spuna cand exageram, cand unele fraze sunt prea rautacioase, prea taioase. Nu exista fault, cartonase galbene si rosii.Nu exista nimeni sa ne penalizeze, sa ne scoata din teren. Vorba cuiva: In dragoste si razboi totul e permis. Asa o fi, dar eu tot vreau un arbitru, ca cearta sa fie fair-play.

Dar ce imi doresc eu este o nebunie, sa revin cu picioarele pe pamant!!!

4 gânduri despre „Cearta amoroasa si arbitrul

  1. Pot fi eu arbitrul, ba chiar imi place chestia asta, numa ca trebuiesc facute unele sacrificii pe care niciunul dintre voi doi nucred ca e dispus sa le faca numai de dragul unui arbitru…

    🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: