Ce eticheta ii punem?

Etichetarea oamenilor nu este ceva tocmai moral, ca omul prin definitie este o fiinta complexa. Orice tip de etichetare te duce gandul la stereotipuri. Insa etichetarea oarmenilor, morala sau imorala, iti face viata mai usoara. Stii cum sa reactionez rapid si de cele mai multe ori nu gresesti.

In incercarea mea de etichetare a unei colege m-am cam blocat. Ca parca nici asa nu e, ca nici asa. Cam greu cu ea. Iata de ce.
Stau in camera cu ea. E moldoveanca, inalta, bruneta. Frumusica. Cartea nu e marea ei pasiune, aflandu-se mereu in cautarea lui FAT-FRUMOS. Mai mult sau mai putin moldovean. Dragostea pentru ea e ceva bun, necesar, dar totusi sa nu exageram. Cautarea celui ales se face in varianta ei moderna intai din tastatura. Dar totusi e de parere ca seach-ul traditional este cu cele mai multe rezultate.
Iaca cum arata ciberfriend-ul ei: Inalt, brunet, destept si cu bani….ce in colo ce incoa. Tre sa recunoastem. Banii nu le rezolva pe toate, dar le infrumuseteaza. Totusi sa nu dezumanizez iubirea ei, ca atunci cand i se aprind calciele…. E jale. Si viseaza, viseaza, viseaza cu ochii deschisi. Ai impresia ca zboara prin camera. Va imaginati o fata de 1, 75…zburand? Ei…sa nu exageram…doar doarme in patul de sus. Si asa repede cum i se aprind calcaiele pe atat de repede revine cu picioarele pe pamant. O data sa ii calci stramb, te iarta, dar nu uita. Atunci ca… sa taci chitic si sa faci cum zice ea! Cam fioroasa, dar ea e fata buna.

Isi revine repede din visarea ei pentru ca traieste dupa principiul Samanthei: „ O viata am si merit tot ce e mai bun”.

Cam greu de etichetat persoanele ce stai cu ele zi de zi. Dar timp mai este…:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: