Colege de camera-anul2

Anul 2 a venit cu mari rasturnari de situatii. Avem 1 colega in acelasi an cu mine si inca 3 in anul 1. Am facut training initial pentru cunoasterea numarului matricol, a bibliotecii, al profesorilor. Dar si noi am cunoscut de la ele noul sistem Bologna: 3 ani de studii de licenta, modul de repartizare pe locurile la buget si taxa.
Iata si colegele de camera:

Gigi, adica Georgiana sau Oana. Avea un mod de a se imbraca destul de serios. Mie mi se parea un fel de doamna intr-un corp tanar. Avea un prieten de 4 ani si se gandea sa se marite cu el. Dar lucrurile s-au schimbat mai tarziu, prin primavara aceluiasi an universitar. Mereu invata si mergea la sala. Inca se mai lupta cu cosurile si era o lupta apriga. Vorbea in fiecare zi cu mama ei si casatoria parintilor era ideala in ochii ei. Pe parcursul anului 2 am asistat la schimbarea vietii ei. S-a despartit de prietenul ei, a suferit, s-a indragostit imediat de unul ce ii semana fostului, si-a schimbat modul de a se imbraca. Acum purta fuste scurte si se mandrea cu corpul ei. Parea ca are acum mai multa incredere in ea si avea forta de a zice NU lucrurilor ce ii displac.

Irina-din Barlad parea cea mai rasfatata. Avea un prieten cu vreo cativa ani mai mare decat ea, ce lucra. Era o relatie de la distanta si era fericita. Insa fiind in anul 1 a fost cuprinsa de vraja plecarii de acasa. Vrea mai mult, mai multa libertate. S-a despartit si ea. In sufletul ei era o lupta acerba intre fostul si prezentul. A plans mult, dar ea considera ca asa e mai bine. Era ambitioasa si vrea cu ambitia ei sa schimbe oameni. Din pacate nu a reusit sa il influenteze pozitiv pe cel ce il dorea. Si a renuntat cu demnitate dupa 1 an la lupta cu morilor de vant. Dar despre ea o sa va povestesc mai multe in postul despre colegele din anul 5.Povesti mult mai amuzante.

Alina a suferit si ea. Si a plans. Dar in acelasi timp s-a indragostit de cel care acum ii este sot. Ne sufoca cu manele. De la ea am inceput sa nu mai zic un NU hotarat manelelor. Ea mergea mereu acasa la iubitul ei, iar cand nu era in Iasi ii dadea pupici uriasi pe messenger. Desi era mica de statura si parea destul de firava era foarte hotarata, asa …femeie cu mana de fier.

Ramona era cea de-a patra. Din Barlad. Ea mereu cu iubitii… pe care la un moment dat le-am si uitat numarul. Era mandra ca a terminat la Codreanu. Cu ea am purtat razboiul oraselor: care e mai tare oras?

Anul 2 a fost pentru mine si colegele mele de atunci anul noilor iubiri.

Un gând despre „Colege de camera-anul2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: