Prima intalnire….e un interviu pentru un job?

Cand te intalnesti cu mai multi baieti si nici unul nu e prea ok…incepi de plictiseala sa faci tot felul de asocieri, pana la urmatorul baiat. Uitati un prim tip de asociere. Cu un interviu pentru un job. Job-ul in cazul asta este cel de iubit. Sa obtina el iubirea ta.

Ca la orice interviu, te suna. Fixeaza locul, de obicei nu e sediul companiei, ci un restaurant. Ora poate fi in in timpul programului de lucru. La pranz. Dar de cele mai mult este dupa ora 18.00.u Aici e deosebirea intre interviu si intalnirea cu o fata. Pentru ca tinuta e importanta atat la interviu si la o prima intalnire i se da aceeasi importanta. Sunteti fata in fata. Si incepe interviul-intalnire tot la o masa-birou. Prima intrebare care iti sta pe buze ar fi care a fost ultimul sau job-ultima prietena, dar tu nu o rostesti. El, ca sa creeze nici o confuzie, zice fara sa il intrebi. Si de ce ai plecat de la ultimul job( a se intelege de ce ti-ai parasit iubita)?-ar fi urmatoarea pe lista. Dar te abtii. Insa el continua ca si cum ar stie intrebarea. Iti raspunde ca nu s-au inteles, ca aveau caractere diferite. In termeni de interviu e de fapt: nu ma puteam dezvolta cariera. Si el pentru ca vrea sa te cucereasca, iti va spune ca are masina-si spune o multime de detalii despre ea destul de neinteresante, ca are casa. Tradus inseamna aptitudini profesionale: sunt muncitor, atent la detalii de aceea am avut numai succese pana acum. Deci ma poti angaja pe post de iubit: sunt destul de bogat.
E posibil ca un angajator sa te intrebe de hobby-uri(asta daca nu e scris in curriculum vitae), sa stie ce faci tu in timpul liber in loc sa faci ore suplimentare in folosul lui. In cazul unei intalnire cu o fata cam e la fel. Ea vrea sa stie ce faci cand nu esti cu ea. Daca zici ca iesi cu baietii mereu si joci fotbal, e posibil sa gandeasca o sa ii ceri mai tarziu o blonda, o bere bineinteles.

Ce iti doresti sa faci pe viitor-intrebare tipica. La o intalnire cu o fata…vei spune fara sa te gandesti…ai pregatit raspunsul ca s-o impresionezi. Si pentru un job ai un raspuns prompt, desi de multe ori gandesti ca vrei sa iei locul celui care iti pune intrebarea asta tampita.
Bineinteles, ca fata cu care te intalnesti iti da niste teste bine ascunse. Un baiat nici macar nu isi da seama. In cazul interviului, ar cam fi imposibil sa nu vezi o hartie pe care de cele mai multe ori scrie TEST, iar tu trebuie sa iti scrii frumusel numele.
Bineinteles, ca angajatorul iti va da si el detaliei despre activitatea lui. A se intelege ca si fata face ceva dezvaluiri depre ea.
In medie o intalnire cu un baiat tine cam doua ore. Un interviu…in medie…poate fi si mai putin. Trebuie sa fie si deosebiri in comparatia mea…nu? Si dupa ce totul se termina, cel care face interviul sau fata cu pricina va da verdictul:
Urmatoarea faza a procesului de selectie sau scrie un NU cu rosu pe CV-ul lui.
Fata va spune doar atat: Mi-a placut si Nu mi-a placut.

Un gând despre „Prima intalnire….e un interviu pentru un job?

  1. Acuma, pe bune, zi-ne, te rog, si noua, daca la prima ori la a doua or la a n-a intalnire cu un baiat asa ai judecat intamplarile?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: