Si eu caut barbat sa petrec noaptea…muzeelor

Nu este nici o gluma. Pe 15 mai este Noaptea Muzelor, cand toate muzeele sunt deschise pe timpul noptii. Si am nevoie de un partener sa umblam prin muzee. Vorba aia: intuneric, pericole :P. Un bilet la muzeu nu este costisitor,insa daca poti merge pe gratis sa vezi ceva interesant. Si apoi vreo petrecere facuta de organizatorii marelui eveniment. Si nu ar fi rau sa intri si tu macar pana in prag la Versailles pe gratis. Sau El Prado. Sau ce muzeu va ganditi voi ca e bine sa vizitati de prin Londra, Roma, Moscova, Copenhaga, etc.

Asa cum va spuneam am nevoie de un partener. Ce pot sa ofer…este o simpla vizita la singurul Muzeu din Vaslui. Detaliii despre ora deschiderii, ce alte activitati mai ofera….nu am sa va dau. La o cautare mai avansata cu ajutorul prietenului Google despre ceea ce are sa se intampla si in Vaslui-nimic. Dar sa nu fiu carcotasa…e de abia joi…sambata noaptea e noaptea muzeelor. Mai e timp de scris prin ziare si vineri. Dar ma gandeam de ce informatiile din alte judete sunt mai usor de accesat si din Vaslui, nu?Ooo..sa nu intram in amaunte de ce si cum…e tarziu in noapte.

Ei, daca nu se va intampla nimic pe plaiurile vasluiene macar o sa raman cu amintirea unei astfel de nopti. Un oras de aceeasi marime cu a Vasluilui, numai ca are si o universitate. Si multa istorie in spate. Si 5 muzee. Insa in acea noapte, am vazut cum toti locuitorii orasului au iesit la vizitat muzee. Cozile erau kilometrice si un tur probabil era jumatate ca si durata dintr-un tur intr-o zi obisnuita de duminica. As putea sa ma laud ca din 5 muzee am vizitat 3. La foc automat mai mult.Asteptarea la coada dura…dura mai mult decat vizita. Eu, desi nu sunt un fan al ideii de turma mi-a facut placere sa vizitez muzee cu multe, multe, multe persoane.

Vizitarea muzeelor presupunea si un concert cu diverse tipuri de muzica. Bineinteles, pentru noi -Erasmusii, a fost urmat si o tura de petrecere :P.

Daca partener nu s-o gasi, macar altii sa mearga la vizitat. Si daca muzeu nu e, nunta sa fie.

PS: Mai cauta cineva un partener pentru noaptea muzeelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: