Tata lor, tata calculatoarelor

Desi se spune ca oamenii calculatoarelor sunt tacuti precum ele, cel despre care o sa va povestesc….e tacut precum un server vechi, care huruie. Cand spune ceva cu convingere si vrea sa te convinga ca asa e cel mai bine…se dezvaluie un uragan. Incepe sa gesticuleze si se face rosu la fata. Da cu mana prin par…iar parul ai impresia ca vorbeste si el. El are mereu solutii….toate cablurile pot fi reparate, toate calculatoarele pot fi reparate de doctorul lor specialist.

El isi incepe treaba mai murdar: cu un super aspirator!!! Nu este un aspirator de fete…ci de calculatoare. Apoi lucreaza curat precum un chirurg: face o devirusare. Trebuie sa zica ceva de stapanul calculatorului: ca nu a avut grija de el, ca trebuie sa te porti cu manusi cu calculatorul tau. Cred ca e convins ca calculatorul tau are inima. Se uita la hardul tau. Despre munca lui v-as spune mai multe daca m-as pricepe…ce v-am zis mai devreme…a fost doar din amintiri.

El stie tot despre baietii lui: calculatoarele- surse, hard-uri, procesoare, ventilatoare, memorie RAM. Cat costa, de unde sa le iei, care e cel mai bun pret calitate. Si bineinteles si le achizitioneaza pe ultimele la moda. Sau cel putin asa stiu eu .

Are si un invatacel. Ce prinde repede si de care e mandru de el.
Despre ele, calculatoarele, mi-a martursit ca a invatat in primul rand intr-o sala de net.Ca acolo a fost primul lui job. Acolo le-a mestesugarit. A inceput si pe la scoli mai mari…insa deja incepuse sa fie tata lor. Iar cei de prin facultati nu prea il ajutau. Tiu minte ca mi-a spus mai exact…ce si cum…insa eu am retinut numai partea cu sala de net.
In firma sunt mai multi tati…insa tatal cel mai guraliv este el. Nu ar fi putut coexista doi tati la fel de vorbareti intr-un birou: deci…Vlad-taticul mai tanar…este tacut rau…spre „mut”. Ei doi se completeaza perfect.

Dar totusi nu e numai tata calculatoarelor e si tatal unei fetite. Pentru care ar da toate calculatoarele din lume. De sotie vorbeste la superlativ, nu uita de ea printre calculatoare.

Cei care il cunosc…si citesc acum postul…se gandesc ce o sa spuna tata calculatoarelor. Si o sa spuna multe. Sau acum ma insel eu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: