E-mail party

Exista tot felul de petreceri: toti imbracati in alb, toti mascati, toti la costum…in pajamale, sexy party, petreceri de burlaci, petreceri de ziua ta, a mamei, a bunicii si a pisicii, de 1, 2 ani si 50 de ani de casatorie, practic cam tot  ce exista pe lumea asta se poate sarbatori: drapelul, inmul, tara, cladirile, companiile, copii, pantofii, sosete…si ce va mai trece prin minte. Eu de exemplu am sarbatorit cand am picat la prima data examenul pentru carnetul de sofer. Doar o data este singura data cand pici examenul pentru carnetul de sofer.

Deci…petreceri se gasesc..si daca nu…inventam…mereu se poate gasi un motiv ca sa petrecem, nu? Dar cum le organizam? Dam un telefon si zicem: hai. Trebuie sa platesti bautura…mancarea…sau in cel mai fericit caz: e GRATIS. Cred ca am putea sa sarbatorim si inventia lui GRATIS sau MOCA.

Ceea ce propun eu este petrecerea prin e-mail, americaneste zicand: E-MAIL PARTY.  Invitatia incepe prin e-mail. Confirmarea prin e-mail. Berea se comanda prin e-mail.Muzica se stabileste prin e-mail. Se barfeste prin e-mail,  cam greu cu dansatul…. Insa se pot trimite filmulete prin e-mail cand dansam noi mai ciudat si mai haios. Ai putea zice k e cam exagerata ideea, nu? Dar gandeste-te ca esti in delegatie  la mii de kilometri de casa si esti singur si vrei sa sarbatoresti cu colegii!!! Ce faci? Ai zice de  messenger…pai…nu stabilisem ca e o petrecere prin e-mail? Ca e diferita? Lumea poate merge acasa…se spala, hraneste copii…si mai scrie un e-mail, doua, trei. Si poate tine ca in basme 3 zile si 3 nopti.

Voi ce spuneti?Ati participa la o astfel pe petrecere?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.Tema: Esquire de Matthew Buchanan.

%d blogeri au apreciat: